Ricky Rich, Aden x Asme, Blizzy + Hasti B och K27 på Trädgår’n, Göteborg 15/12

Acapella Agency presenterar:

RICKY RICH & ARAM MAFIA / ADEN X ASME / BLIZZY + HASTI B

Ricky Rich är Sveriges senaste tillskott inom Rap och HipHop-scenen. Ricky Rich slog förra året igenom stort med hitlåten Habibi. Förutom över 15 miljoner streams, har Habibi uppmärksammats av både radio och skivbolag och även gått dubbelPlatina. I år har artisten redan släppt och gästat flera hitlåtar, bland annat “Min Diamant” och “Vinner” som toppat flera av Youtubes och Spotifys topplistor. Rickys senaste hitlåt med “Bandolero” med ingen annan än Dani M har inte annat än gjort succé. Med sig har han med producent/dj-duon ARAM Mafia.

Aden x Asme är duon från Göteborg som hade sitt stora genombrott med singeln “Kasse”. Sen dess har killarna släppt låtar som “Jet”, “Online” och “Levererat”, låtar som spelats flitigt runt om i landet. I oktober släppte Asme låten “No Mercy” som har sedan dess legat högt uppe på svenska topplistor.

Blizzy slog igenom 2016 med sin debut EP “Väster om Väster” som innehöll låten “Diva” – en singel som snabbt blev en klassiker. 2017 fortsatte succén med en egen version av Ed Sheerans världshit “Shape Of You” tillsamman med Rigo från Crossfire. Detta följdes upp av Blizzys andra EP, “Djungelblå”. Året slutade med 2 ytterligare släpp, “Bad Girl” och Blizzys gästande på remixen av Lamix debutsingel, “Hey Baby”.
2018 släpptes debutalbumet “Selfmade” som innehöll singlar som “One In A Milli” och “Onda Ögat” som gästas av Kapten Röd. Med sig har han DJ producenten Hasti B, som även står bakom singeln “Hon är redo” där även Blizzy gästar.

I början av juni debuterade Rinkeby-rapparen K27 med låten “Robbery” tillsammans med Dree Low. Låten har redan samlat ihop över en miljon streams på Spotify och hörts på diverse klubbar i Stockholm. Sedan dess har han hörts på bl.a. remixen till “Moves” med Imenella samt på Dree Lows låt “Oj Oj Oj”. Den senaste singeln “Dom vet de vi” har fått sig ett stabilt fäste på Spotify’s Topp 50 lista, och man kan minst sagt säga att debutåret har varit lyckat för K27.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *